Wilujeng sumping di GGLT

about_us

Saha Urang?

Beijing GGLT Élmu & Téhnologi CO., Ltd.mangrupikeun pabrik peralatan laser anu profesional sareng pamilon awal Industri, ayana di Beijing, Cina. Kusabab 2010, GGLT ngadegkeun departemén penjualan domestik, departemen penjualan pasar luar negeri, pusat R&D, departemen produk sareng departemen saatos-penjualan. Salaku salah sahiji pabrik peralatan kageulisan pangheubeulna di Cina, Produk kalebet seueur bidang téknologi laser Picosecond, Fractional co2 laser, Diode laser, Ndyag laser, EMsculpt, HIFU, Cryolipo pelangsing, bentuk Vela, Multifungsi ipl laser sareng perawatan kulit mesin hidrafacial, jeung sajabana Kami yakin kana kaamanan, kaunggulan sareng nganteurkeun peralatan hasil anu anjeun milari.

Naha Pilih Kami?

zsx

GGLT bangga kana pendekatan anu dipasihkeun pikeun pakakas laser fungsi anu béda, ngamungkinkeun anjeun ngahontal hasil anu optimal. Jasa palanggan alus teuing jeung kapuasan aya di jantung parusahaan urang. Kami nyandak pisah dina paméran internasional unggal taun, sareng tiasa nganjang ka palanggan lokal.

Kami ogé tiasa nawiskeun dukungan bisnis lokal sareng penyidik ​​pasar profesional kami sareng insinyur anu berpengalaman dina industri. Kalayan usaha, GGLT kéngingkeun nomer upami sertipikat médis domestik sareng internasional, sapertos (TUV) CE, (TUV) ISO13485, Desain Patén Modél, ogé hak Impor sareng Sértipikat Ékspor, sareng Sertifikasi Perusahaan Tinggi-Tech.

Produk kami diékspor ka Amérika, Éropa, Wétan Tengah, Afrika sareng Asia Tenggara. Produk kami seueur dianggo di sababaraha rumah sakit ageung sareng tengah, rumah sakit khusus dermatology, bedah plastik sareng salon profesional. Koméntar anu saé ditampi ti seuseueurna konsumén sareng pasién.Perusahaan kami salawasna percanten kana "kualitas Mimiti, harga Mimiti, Layanan Kahiji" pikeun tujuan bisnis, ngagunakeun kaunggulan urang sorangan pikeun nyayogikeun kakuatan kontinyu pikeun pamekaran gancang industri kecantikan.

Naon Anu Urang Tawarkeun? 

Jasa Tim Penjualan

Nyayogikeun perkenalan peralatan, fungsi, pangetahuan parameter, pilih instrumen anu paling hemat biaya, sareng ogé tiasa nyayogikeun anjeun saperangkat program pamilihan alat pikeun ngabantosan bisnis anjeun kalayan layanan online 24 jam.

Layanan Pabrik

Pagawé anu terlatih nyayogikeun pamasangan peralatan panggancangna sareng éfisiénna, tés QC sareng prosés bungkusan pikeun mastikeun yén alat-alatna moal ruksak nalika transportasi. Nawiskeun garansi 2 taun kanggo sadaya host mesin, pangropéa téknologi salami umur.

Service karéta

GGLT parantos ngembangkeun sistem latihan ahli sacara mandiri pikeun nganteurkeun katerampilan kualitas luhur dina operasi pakakas urang dina file. Tim operasi-latihan khususna ngajarkeun palanggan kumaha ngagunakeun alat-alat pikeun épéktip anu pangpentingna, utamina fokus kana maksimalkeun pangaruhna.