Wilujeng sumping di GGLT

Mesin laser ND YAG

  • Parabot laser laser ngadopsi modeu saklar Q, anu ngagunakeun laser anu langsung dikaluarkeun pikeun ngarusak pigmén dina struktur anu gering .. Éta téori emit instan laser: énergi tinggi terpusat ngaluarkeun ujug-ujug, anu ngajantenkeun pita gelombang gelombang anu netep langsung nembus ngaliwatan kutikula kana struktur anu gering dina 6ns, sareng gancangna pigmén anu aya hubunganana. Saatos nyerep panas, pigmén ngabareuhan sareng ngarecah, sababaraha pigmén (dina kutikula jero kulit) geuwat hiber tina awak, sareng pigmén anu sanés (struktur jero) rusak teras janten butiran alit tiasa diletak ku sél, dicerna sareng kaluar tina sél limfa. Teras pigmén dina struktur anu gering hérang ngaleungit. Sumawona, laser henteu ngaruksak sakitar kulit normal.