Wilujeng sumping di GGLT

Mesin multi fungsi

  • Prinsip termolisis selektif tiasa diterapkeun nuju ngaleungitkeun tato. Énergi dikirimkeun ku sababaraha laser panjang gelombang béda ngarah kana pigmén. Pigmén bakal direngsekeun kana tulisan leutik sakaligus sareng kaluar tina awak. Sirah SHR kanggo panyabutan rambut profesional. Kalayan témpél anu tiis pelanggan moal ngaraos nanaon kecuali kanyamanan. Pangaruh tina perlakuan atra. Laser tiasa dianggo pikeun tato profésional, amatir, kosmétik, ubar, sareng traumatis. Béda warna anu aya dina tato tiasa ngaréspon anu béda pikeun miceun tattoo laser. Laser nawiskeun perlakuan anu teu invasif sareng mujarab pikeun tato anu teu dihoyongkeun.