Mesin pelenturan awak Cryolipolysis

  • Kalayan sirah gelombang sora anu épéktip anu épéktip, gelombang sora anu kuat tiasa dipancarkeun pikeun ngageterkeun sél gajih dina kecepatan luhur sareng ngahasilkeun seueur kantong hawa vakum di jero sareng di luar sél gajih, kuat mangaruhan sél lemak pikeun ngahasilkeun ledakan introvert sareng ngabubarkeun trigliserida kana gliserol sareng gratis asam lemak. Teras gelombang RF dina frékuénsi 1M HZ dianggo pikeun nyéépkeun gliserol terintegrasi sareng asam lemak bébas ngalangkungan sirkulasi hépatoentéral. Tungtungna, vakum RF sareng éléktroda énergi dianggo pikeun posisi sareng ngencatkeun lemak. Dina fisika, éta katelah "kavitasi". Blast introverted micropore di jero sareng luar sél tiasa nyababkeun gerak molekular ditingkatkeun sareng tingkat énergi anu langkung luhur sareng ieu akhir bakal nyababkeun sél gajih pecah sareng sahingga ngahontal épék ngawangun awak sareng kaleungitan beurat.