Wilujeng sumping di GGLT

Mesin ngabentuk awak LPG

  • Mesin leungitna vakum beurat vakum Cavitation propésional kami sareng téknologi RF Vacuum Roller Infrabeureum ngagabungkeun lampu infra merah, énergi frékuénsi radio bi-polar sareng vakum, anu nyababkeun pemanasan jero sél gajih, jaringan konéktif sakurilingna sareng serat kolagén dermal anu janten dasarna. Jinis pemanasan anu efisien sareng vakum ieu ngarangsang tumuhna kolagén sareng elastin anu énggal sareng langkung hadé anu ngahasilkeun réduksi lokal dina laxity kulit, volume awak, sareng pamutahiran sacara menyeluruh dina struktur kulit sareng tékstur.