Mesin ngawangun Otot Éléktromagnétik

  • Hiemt body sculpt ngawangun mesin otot, éta mangrupikeun téknologi pangubaran pang anyarna pikeun ngaduruk gajih, nguatkeun otot, ngawangun otot, ngawangun awak, ngabentuk awak, ngangkat kulit sareng ngencatkeun. HIEMT tiasa nyababkeun numeber ageung karusakan lemak anu nyababkeun sél lemak maot sareng dikaluarkeun ku metabolisme normal awak dina sababaraha minggu