Wilujeng sumping di GGLT

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun damel atanapi dagang perusahaan?

Leres, kami pabrik kalayan 11 taun pangalaman aktipitas R&D, penjualan sareng layanan purna jual alat éstétis & mesin laser médis.

Kumaha upami OEM / ODM?

OEM / ODM wilujeng sumping.

Kumaha upami jaminan?

Mangsa jaminan pikeun host nyaéta 2 taun, pikeun gagangna nyaéta 1 taun.

Naha anjeun ngagaduhan dukungan téknologi tepat waktu?

Kami gaduh tim pendukung téknologi profesional pikeun jasa tepat waktu anjeun. Sagala patarosan anjeun gaduh réspon dina 24 jam, direngsekeun dina 72 jam. Pitunjuk manual sareng operasi pangguna disayogikeun, dokter profesional sareng ahli kosmnetologis ngadukung latihan tatap muka online.

Naon waktos pangirimanna?

3 dinten damel pikeun laser umum, OEM peryogi waktos produksi 15- 30 dinten. Jero panto panto ku DHL / UPS / Fedex, ogé nampi kargo udara, trasportasi laut. Upami anjeun gaduh agén nyalira di Cina, pikaresep ngirim alamat anjeun gratis.