Wilujeng sumping di GGLT

Mesin angkat kulit HIFU

  • Mesin angkat HIFU smas nganggo ultrasound difokuskeun jauh handapeun lapisan kulit luhur pikeun ngamajukeun produksi kolagén awak nyalira, pikeun cangkéng kulit sareng angkat. Mangrupikeun alternatif anu saé pikeun operasi sabab tiasa ngahontal tingkat otot ngan ukur operasi anu tiasa. Moisturises sareng krim moal tiasa nembus kana tingkat anu langkung jero anu tiasa HIFU, khususna turun ka tingkat otot anu bakal ngabantosan angkat sareng ngencangkeun. Mangrupikeun prosedur anu teu nyeri teu meryogikeun operasi atanapi bius.