Wilujeng sumping di GGLT

Ngaleungitkeun rambut laser dioda

  • Gancang triple Panjang gelombang Panjang Diode Alat Rambut Ngaleungitkeun Rambut nganggo téknologi laser dioda 808nm, standar emas dina panyabutan rambut laser, énergi nembus jero kana dermis dimana ayana folikel rambut, nganteurkeun kakuatan rata-rata anu luhur. Laser dioda sareng TEC dibantuan ku pendingin kontak sapphire dina salembar panangan nyayogikeun aman sareng efektif rambut pigménan pikeun sadaya jinis kulit.