Wilujeng sumping di GGLT

Mesin laser Picosecond

  • Kuat laser panangan laser mesin picosecond laser laser nyoplokkeun, kalayan énergi super luhur sahingga massa pigmén janten gancang ngabareuhan sareng pecah-pecah, anu teras dileungitkeun ngalangkungan sistem metabolisme awak. Kusabab waktos laser sapertos kitu pondok pisan, pondok tina sapuluh triliun detik, henteu gampang pikeun ngahasilkeun panas supados henteu nimbulkeun karusakan dina bagian sanés tina lesi kulit. Ieu pilihan anu pangsaéna pikeun masalah kulit sapertos kieu.