Wilujeng sumping di GGLT

Mesin laser pecahan

  • Laser laser Fractional mangrupikeun jenis pangobatan kulit anu dianggo ku ahli dermatologis atanapi dokter pikeun ngirangan ayana jarawat jarawat, keriput anu jero, sareng henteu teratur kulit anu sanés. Mangrupikeun prosedur non-invasif anu ngagunakeun laser, khusus didamel tina karbon dioksida, kanggo ngaluarkeun lapisan luar kulit anu rusak.