Wilujeng sumping di GGLT

Harga kalapa ND yag laser tattoo mesin panyabutan tinta

Pondok Pedaran:

Parabot laser laser ngadopsi modeu saklar Q, anu ngagunakeun laser anu langsung dikaluarkeun pikeun ngarusak pigmén dina struktur anu gering .. Éta téori emit instan laser: énergi tinggi terpusat ngaluarkeun ujug-ujug, anu ngajantenkeun pita gelombang gelombang anu netep langsung nembus ngaliwatan kutikula kana struktur anu gering dina 6ns, sareng gancangna pigmén anu aya hubunganana. Saatos nyerep panas, pigmén ngabareuhan sareng ngarecah, sababaraha pigmén (dina kutikula jero kulit) geuwat hiber tina awak, sareng pigmén anu sanés (struktur jero) rusak teras janten butiran alit tiasa diletak ku sél, dicerna sareng kaluar tina jual limfa. Teras pigmén dina struktur anu gering hérang ngaleungit. Sumawona, laser henteu ngaruksak sakitar kulit normal.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

1.Tiga gagang, 1064nm, 532nm sareng 1320nm bonéka hideung gagang opsional. Tujuanana pikeun sagala rupa tato, freckle, nevus, birthmark, pigmentation sareng tiasa ngalakukeun peremajaan kulit karbon.
Kakuatan kuat 2.500W, pangaruh perlakuan sampurna.
3. Pangrojong sababaraha basa sareng layar rampa warna-warni.
4.Médical CE, ISO ... seueur sertipikat disatujuan.

1 (1)
1 (2)
1 (3)

Kauntungannana

1. Ngaronjatkeun épisiénsi sareng ngadamel solusi anu pangsaéna pikeun henteu ngaduruk dina panangan sadaya.
2. Umur panjang pikeun Lampu Xenon anu nganggo téknologi AS anu diimpor.
3. Langkung stabilitas sareng struktur sapotong tangan di jero ningkat.
Desain 4. Portable sareng operasi gampang tiasa ngalakukeun pangobatan touring; biaya anu langkung handap sareng pamakean anu langkung ageung tiasa gancang ngahasilkeun investasi.

1 (4)
1 (5)
1 (6)
1 (7)
1 (8)

FAQ

Q1: Kumaha kualitas produk anjeun?
A1: Kami bakal mariksa sadaya barang hiji-hiji sateuacan pangiriman

Q2: Kumaha upami waktos pangiriman?
A2: waktos pangiriman dina 3days kalayan saham.

Q3: Dupi anjeun nampi jasa OEM / ODM?
A3: Kami gaduh tim desain propésional sareng nampi pesen OEM / ODM

Q4: Dupi anjeun nawiskeun harga kalapa?
A4: Perusahaan kami ngahususkeun dina ngahasilkeun sareng ngical produk peralatan kosmetologi médis kualitas luhur kalayan harga pabrik. Kami arepkeun ngembangkeun kaayaan win-win sareng konsumén kami.

Q5: Kumaha upami mayar?
A5: Syarat Pamayaran: Western Union, PayPal, Transfer Bank.

1 (10)
1 (9)
1 (11)
ef0c106bb2021b8b4570bf870c3e63d

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami