Pabrik harga mesin panyabutan rambut dioda 1000W dioda

Pondok Pedaran:

Téknologi miceun rambut dioda laser didasarkeun kana dinamika selektif cahaya sareng panas. Lase éta ngaliwatan permukaan kulit pikeun ngahontal akar folikel rambut tiasa diserep sareng dirobih janten jaringan folikel rambut ruksak panas sahingga papilla rambut ruksak tanpa tatu di sakuriling jaringan. Henteu nyeri gampang dioperasikeun téknologi anu paling aman pikeun ngaleupaskeun rambut permanén ayeuna.


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi

1. Ngaleungitkeun rambut permanén & Painfree dina sadaya awak jinis kulit Ⅰ-Ⅵ
2.Liput rambut ngaleupaskeun janggot rambut ngaleupaskeun dada bulu ngaleungitkeun kelek rambut deui ngaleupaskeun rambut & ngaleupaskeun rambut di luar garis bikini jsb.
3. Sakur panyabutan warna rambut
4. Sagala warna panyabutan rambut warna kulit

jinse (1)

Kauntungannana

- Desain unik tina panangan tangan, 2 ukuran tempat anu tiasa dirobih tina gagangna, kanggo pangobatan awak sareng wajah
- Sistem pendinginan manajemén termik semikonduktor paling maju
- Suhu cai tiasa turun 11 ℃ dina 5 menit
- Jérman ngimpor pompa cai ultra-sepi, aliran cai ageung pikeun leuwih hadé, manjangkeun laser sareng umur mesin
- Integrasi téknologi plug and play paling canggih tina cai sareng listrik, konektor cai impor CPC USA sareng Jérman Harting konektor éléktronik impor, henteu aya kabocoran cai sareng listrik, aman sareng dipercaya.

jinse (2)

Parameter

Barang

Mesin panyabutan rambut dioda laser 1000W

Panjang gelombang

808 + 1064 + 755nm

Dua titik ukuran tiasa dirobih

13 * 13mm2 jeung 13 * 30mm2

Bar laser

Jérman Jenoptik, 12 laser bar kakuatan 1200w

 Kristal

safir

Itungan makéna

20.000.000

 Énergi pulsa

1-120j

Frékuénsi pulsa

1-10hz

 Kakuatan

3500w

Paparan

10.4 layar LCD warna duaan

 Asik sistem

cai + hawa + semikonduktor

Kapasitas bak cai

6L

Beurat

65kg

Ukuran bungkusan

55 (D) * 56 (W) * 127cm (H)

jinse (3)
jinse (4)
jinse (5)

FAQ

Q1. Sabaraha lami lami laser dioda?
A1: Seueur umur modul laser diode nyaéta 25,000 dugi ka 50.000 jam. Upami suhu dioda laser terus ningkat ngalangkungan suhu operasi maksimum, dioda tiasa rusak parah atanapi kinerja jangka panjang tiasa turun sacara signifikan.

Q2. Dupi abdi tiasa nganggo IPL saatos diode?
A2: TLTents laser IPL sareng Diode tiasa dilakukeun sakaligus. Nalika dirawat kalayan duanana laser dina kunjungan anu sami, anjeun ngajalankeun résiko kulit permukaan nyandak teuing panas tina laser sareng nyababkeun kaduruk atanapi réaksi ngarugikeun anu sanés.

jinse (6)
jinse (7)
jinse (8)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami