Wilujeng sumping di GGLT

Profesional Nd yag laser tattoo nyoplokkeun 808 diode hair laser hair removal

Pondok Pedaran:

Profesional Nd yag laser tattoo nyoplokkeun 808 diode hair laser hair removal. Sistem panyabutan rambut laser dioda nganggo laser khusus nganggo panjang Pulsa-Lebar 808nm, tiasa nembus kana folikel rambut. Ngagunakeun téori nyerep cahaya anu kapilih, laser tiasa langkung diserep ku melanin rambut teras pemanasan aci rambut sareng folikel rambut, malih pikeun ngancurkeun folikel rambut sareng organisasi oksigén di sakitar folikel rambut. Nalika kaluaran laser, sistem sareng téknologi pendinginan khusus, tiiskeun kulit sareng jagaan kulit tina cilaka sareng ngahontal perlakuan anu aman sareng nyaman.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Sistem laser dioda 808nm:
1. Pikeun panyabutan rambut gancang, aman, henteu aya rasa nyeri sareng permanén dina sadaya 6 jinis kulit, kalebet kulit hideung.
2. Cocog sareng buuk anu teu dihoyongkeun di daérah sapertos raray, panangan, kelek, dada, tonggong, bikini, suku ...

Sistem laser yag ka-2:
Panjang gelombang 1.1064nm: leupas tina freckles sareng bintik coklat konéng, tattoo alis, tato garis soca gagal, tattoo, tanda lahir sareng nevus ota, pigmentasi sareng titik umur, névus dina warna hideung biru, beureum saulas, kopi jero sareng sajabana warna jero .
2. Panjang gelombang 532nm: nyingkirkeun bintik, tato alis, tato garis soca gagal, rajah, garis lambey, pigménan, telangiectasia dina warna beureum cetek, coklat sareng pink sareng sajabana.
3.1320nm Profesional pikeun peremajaan kulit sareng pameunteu beberesih jero, panyabutan komédo, cangkéng kulit sareng pemutihan, peremajaan kulit.

808+激光详情页_01
808+激光详情页_02
808+激光详情页_03
808+激光详情页_05

Kaunggulan

1. Otomatis téknologi-laser Koléksi panganyarna.
2.Multi-tujuan, pelengkap fungsional, seueur aplikasi, pangaruh perlakuan anu luar biasa.
3. Suhu tiis-5-5 C. perlakuan langkung raoseun sareng aman.
4. Tingkat cai, aliran cai sareng deteksi otomatis cai sanget ningkatkeun kahirupan mesin; harepan sareng kaamanan.
5. 7x24 jam Kontinyu kerja, fungsi stabil, période shot of treatment.
Sertifikasi 6.CE ISO TUV SUD, kalayan langkung ti 30 patén-patén.

SPESIFIKASI

Jinis laser Laser dioda Pico laser
KABEH 808nm 532nm + 1064nm + 1320nm
Kakuatan laser 1000W
Kakuatan OUTPUT MaX 2000W MAX 1000W
SADAYANA OUTPUT 500J / CM2 2000 MJ
SIZE SPOT 12 * 12MM 1 ~ 8MM
PUL SE DURASI 10 ~ 400 MS 6 ~ 8NS
Frékuénsi 1 ~ 10HZ 1 ~ 10HZ
BARS laser / lampu Bar Laser Koheren AS UK Xenon Lampu
NGÉLÉK Sapphire Crystal + Air + Closed Water Circulate + Semiconductor + TEC
DISPL AY 8,4 "warna dule LLayar CD
Neruskeun Gawe Terus-teras damel salami 10 ~ 12 jam

Voltase & frékuénsi

110-220v ± 10%; 50-60hz ± 10%

SIJE PAKET 58 * 50 * 123 CM
Beuratna 55 KGS
808+激光详情页_07
808+激光详情页_08
808+激光详情页_09
808+激光详情页_10
808+激光详情页_11

FAQ

Q1: Naha anjeun nawiskeun palatihan?
A1: Leres, kami nawiskeun di-situs, online, latihan pidéo pikeun sadaya Mesin Ngaleupaskeun Rambut Diode Laser kami.

Q2: Naon jaminanna?
A2: 1 taun garansi gratis sareng layanan purna jual gratis salami hirup ditawarkeun kanggo sadaya Mesin Ngaleupaskeun Rambut Diode Laser.

Q3: Sabaraha lami kuring tiasa kéngingkeun mesinna?
A3: Saatos mayar, urang peryogi 5 dinten kanggo produksi sareng uji coba, kiriman nyandak 7-9 dinten, Sacara total saatos 2 minggu anjeun tiasa kéngingkeunana di panto anjeun.

Q4: Dupi anjeun nempatkeun logo kuring kana mesin?
A4: Leres kami nawiskeun jasa logo gratis pikeun sadaya modél kami. Urang tiasa nempatkeun logo anjeun kana parangkat lunak mesin sareng cangkang mesin. Éta jasa gratis.

808+激光详情页_13
808+激光详情页_15
小气泡详情页_012

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami