Wilujeng sumping di GGLT

Kuat laser panangan laser mesin picosecond laser tato ngaleungitkeun

Pondok Pedaran:

Kuat laser panangan laser mesin picosecond laser tato ngaleungitkeun, kalayan énergi anu super tinggi sahingga massa pigmén janten gancang ngabareuhan sareng pecah-pecah, anu teras dileungitkeun ngalangkungan awaks sistim metabolik. Kusabab waktos laser sapertos kitu pondok pisan, pondok tina sapuluh triliun detik, henteu gampang pikeun ngahasilkeun panas supados henteu nimbulkeun karusakan dina bagian sanés tina lesi kulit. Ieus pilihan pangalusna pikeun jenis masalah kulit ieu.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Lebar pulsa Picosecond nyaéta 100 kali shortern dibandingkeun téknologi nan Switchec Q Switch, anu ngamungkinkeun pangaruh photomekanical anu teu aya tandinganna pikeun kulit anu langkung jelas kalayan pangobatan anu pangsaeutikna, kirang énergi sareng tanpa nganyenyeri kulit di sakurilingna. Picosecond tiasa ngubaran tato profésional, amatir, traumatis sareng recalcitrant - éta tato anu saacanna parantos diubaran sareng kabuktian tahan ku laser panyabutan tato nanosecond normal.

Nalika ngeunaan perlakuan lesi pigmén sareng peremajaan kulit, pulsa laser ultra-pondok ditargetkeun kana lesi anu teu dihoyongkeun. Pigménna ditumbuk kana partikel anu leutik pisan anu teras gampang diusir ngaliwatan prosés awak alami.

Mesin laser Picosecond ngagaduhan tilu kagunaan utama:

1. Dipiceun tato
2. Perawatan lesi pigménan, kalebet matahari sareng bintik-bintik umur, freckles, cafe au lait mark, nevus of ota sareng beckers nevus.
3. Peremajaan kulit sareng cangkéng.

1 (1)

Kauntungannana

Nyiptakeun pangaruh termal poto sengit dina triliyun sadetik, téknologi maju laser Picosecond, nyéépkeun kulit karuksakan termal tinggi sareng nargétkeun kromofor pikeun méréskeun langkung saé dina pangobatan anu pangsaeutikna.

1. Henteu aya nembak anu diwatesanan, anggo saumur hirup.
2. Layar ageung, langkung saderhana sareng merenah.
3. Menu humanisasi, gampang dioperasikeun;
4. Kakuatan anu langkung ageung ngajantenkeun pangobatan anjeun langkung épisién sareng épéktip.
5. Sistem ventilasi anu saé pisan sareng sistem pendingin pikeun mastikeun jam kerja anu panjang.
6. Urang tiasa ngajamin produk unik sabab cangkangna dihasilkeun nyalira.

KABEH

 

1064nm 532nm 755nm
Jinis laser

 

Laser Picosecond

 

Lebar

 

800-1000ps

 

SIZE SPOT

 

2-10mm

 

Frékuénsi

 

1-10hz

 

Énergi

 

1-2000mj

 

Kakuatan OUTPUT

 

2000w
GABUNG GABUNG

 

7 panangan laser artikulasi ti Koréa,

kakuatan transmisi, Langkung ti 95%

 

INDIKATOR

 

Semikonduktor beureum ngarahkeun cahaya

 

TAMPILAN

 

10.4tampilan LCD toél warna

 

Kakuatan éléktrik

 

110/220 V ~, 4,5 kVA, 50 / 60Hz

fase tunggal

 

DIMENSI

 

49 * 97 * 98cm

 

BEURAT BERSIH

 

57kgs
1 (2)
1 (3)
1 (4)
88247169db0860189565ba722d4aa54
1 (6)
1 (7)

FAQ

Q1. Naon sertifikasi anjeun gaduh?
A1: Sadaya mesin kami gaduh sertifikasi CE anu mastikeun kualitas sareng kaamanan. Mesin kami aya dina manajemen kualitas anu ketat pikeun mastikeun kualitas anu saé. Kusabab urang ngartos pisan yén éta bakal janten masalah upami mesin ngagaduhan masalah nalika damel di luar negeri.

Q2. Naha anjeun kedah milih kami?
A2: Pabrik anu kuat, masihan harga kalapa sareng téknologi pangrojong pangrojong pangalaman 10-taun dina ngahasilkeun mesin kageulisan, kuat R&D 1 taun-jaminan sareng 8/24 layanan saatos penjualan CE Sertifikasi CE, konci pikeun anjeun sacara sah nganggo sareng ngajual mesin Ragaman jasa khusus, OEM & ODM kamampuan anu kuat aya.

1 (8)
1 (9)
ef0c106bb2021b8b4570bf870c3e63d

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami