Wilujeng sumping di GGLT

Mesin panyabutan kerut laser pecahan laser co2

Pondok Pedaran:

Laser répolusionér CO2 répolusionér ngaleupaskeun kerut mangrupikeun pangobatan anu saé pikeun jalma pasién anu kaserang keriput anu langkung jero, nada sareng tékstur anu henteu rata, ogé tapak jarawat. Éta ogé nawiskeun manpaat kulit, cangkéng rata sareng kulit, sareng cahaya moncorong kalayan ngan hiji sési.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana

1. Downtime minimum.
2.4 dina 1 sistem, gampang sareng merenah pikeun operasi.
a. Laser Laser pecahan pikeun peremajaan kulit sareng panyabutan tapak tatu
b. Laser CO2 normal pikeun operasi operasi
c. Ngahégak diagnostik pikeun opsional.
d. Siria sunat kanggo diteureut kulup jalu
3. layar tiasa narilep ka luhur sareng ka handap, muterkeun 180 ° kénca sareng katuhu.
4. Diimpor unggulan 7 artikular optik-panangan, gampang dioperasikeun sareng ngirangan pisan leungitna énergi
5. 3 jinis modeu scan: Urutan, Acak, sareng mundur
6. 7 jinis bentuk scan: pasagi, sagi opat, bunderan, segitiga, lonjong, rhombus sareng garis.
7. CPG kalayan outlet hawa anu nyéhatkeun: nyucikeun gas sareng lebu nalika dirawat

1 (1)
1 (7)
1 (9)
1 (8)
1 (10)

Fungsi

1. Ngaleutikan karusakan panonpoé, tapak tatu jarawat, sareng garis anu hadé.
2. Ngaronjatkeun tékstur kulit sareng merata nada kulit.
3. Ngarangsang kolagén pikeun kulit anu langkung pageuh, langkung awét.
4.Mudah ngabantosan luka kulit pra-kanker.
5. bedah motong
6. Vaginal ketang, peregangan véna
7. sunatan

1 (2)

Parameter

Barang Ngaleungitkeun laser laser pecahan
Panjang gelombang 10600nm
Kakuatan émisi laser 50w
Frékuénsi radio anu ditumpukkeuny 0,530W
Layar Layar LCD toél warna 10.4 "
Ukuran pola scan 0.1x0.1mm - 20x20mm
Ukuran spot 0,05mm
Jarak titik 0,1 -2,6mm tiasa disaluyukeun
Hirupna pemancar laser 8-12 taun
Sistem tiis Hawa
Tujuan panjang gelombang cahaya Laser semikonduktor beureum 650nm
Bahasa program: Inggris, Spanyol, Rusia ... salapan bahasa
Voltaseu 110v / 220v, 60 ~ 50hz
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)

FAQ

Q1. Naha laser pecahan laser ngencarkeun kulit?
A1: Pecahan laser laser resurfacing mangrupikeun padika pangobatan anu kabuktosan anu tiasa dianggo pikeun ngencangkeun kulit leupas. ... Perawatan ieu ogé bakal ngabantosan kulit pikeun meunangkeun deui sababaraha kalenturanana ku nyababkeun produksi elastin tambahan ogé. Résolusi fraksi mangrupikeun salah sahiji metode anu langkung énggal pikeun ngalaksanakeun pangobatan laser

Q2. Naha laser CO2 leres-leres jalan?
A2: laser CO2 ngubaran sajumlah luar biasa tina gangguan kulit sareng masalah sepuh sadayana dina waktos anu sami. Éta henteu ngan ukur ngencarkeun kulit anu kendur sareng ngésérkeun keriput anu jero, éta ogé tiasa nyanghareupan deui raray sareng ngaleungitkeun tapak jarawat, bintik sepuh anu poék, pigmén henteu rata, sareng karusakan panonpoé.

Q3. Naha laser pecahan permanén?
A3: Laser resurfacing henteu ngagaduhan hasil anu permanén. Seueur jalma perhatoskeun hasil langsung dina kulitna. Ieu tiasa teras-terasan janten langkung saé dugi ka sataun.

1 (11)
1 (12)
ef0c106bb2021b8b4570bf870c3e63d

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami