360 CryoLipolysis Mesin ngawangun bentuk awak

Pondok Pedaran:

360 Cryo diadaptasi téknologi pendinginan panyabutan selulit gajih panganyarna anu nganggo panerapan khusus 360 ′ pikeun udagan gajih anu nekad anu tahan ka parobihan diét sareng latihan, sacara efektif ngabekukan, ngancurkeun, sareng ngaleungitkeun sacara permanen sél gajih handapeun kulit tanpa ngarusak lapisan sakurilingna.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

1. ngaleupaskeun cellulite.
2. Dipiceun gajih anu ditempatan.
3. solokan limfa.
4.Kulit ngencarkeun.
5. Awak pelangsing, Ngarobih garis awak.
6. Bébas sareng nyaman.
7. Ngaronjatkeun sirkulasi getih.
8. Gabungkeun cryolipolysis, perlakuan kavitasi sareng RF pikeun ningkatkeun pangaruh pelangsingan.

立式减肥详情页_01
立式减肥详情页_03
立式减肥详情页_04
立式减肥详情页_05

Kaunggulan

Téknologi pendinginan 1.n anyar henteu ngan ukur ngahontal pangaruh pendinginan 360 °, tapi ogé ngajaga suhu anu sami dina unggal posisi cecekelan, nyingkahan béda suhu anu ngarusak kulit.
2. pamariksaan kaamanan otomatis diwujudkeun ngalangkungan sababaraha sénsor dina jero mesin sareng prosedur pamariksaan diri pikeun mastikeun kasalametan mesin, nempatkeun kaamanan di tempat munggaran.

INFORMASI INSTRUMEN

Merek GGLT Dipeunteun tegangan AC 110 ~ 220V
Beurat bersih 48KG Daya anu dinilai 800W
Beurat kotor 56KG Ukuran Produk / W * D * H 62 * 46 * 170cm
Frékuénsi 50 ~ 60Hz Ukuran Produk / L * H * W 106 * 73 * 65cm

PARAMETER TEKNIKAL

Kadali cecekelan

cara

Keuna Cryo ageung

ukuran gagang :

1 # 195 * 85mm

2 # 210 * 90mm

Screensize 10.4 3 # 215 * 100mm

4 # 230 * 105mm

Pakem layar 4.5 Cryo leutik

ukuran gagang :

1 # 140 * 70mm

2 # 155 * 80mm

Pakem

matéri

Sillicon 3 # 165 * 90mm
Pakem

suhu

-10 ℃ / 45 ℃ Gado ganda

ukuran gagang

80 * 40mm
Tekanan

kaluaran

0,08MPa Kaparigelan Cavitation 40KHz
Élmu kulkas Siklus cai Kakuatan laser 100mw / pc
Raray RF 3MHz Laser

panjang gelombang

650nm
Frékuénsi RF 5MHz Jumlah lampu laser 72PCS
立式减肥详情页_07
立式减肥详情页_08

FAQ

Q1: Kumaha pangaruh pangobatan?
A1: Kami gaduh tim latihan anu propésional, sareng saatos latihan, pangguna tiasa ngahontal efek pelangsingan maksimal. Efek leungitna beurat kabuktosan sacara klinis, kaleungitan rata-rata 4cm lemak per 2 minggu.

P2: Kumaha cara ngirimkeun biasana cara anu paling merenah?
A2: Biasana ku DHL / TNT / FedEx atanapi angkutan udara anu sanés. Éta dongéng ngeunaan 3-5 dinten anu badé dipikagaduh ku palanggan.

Q3: Kumaha ngajaga kaamanan mesin salami transportasi?
A3: Kami nganggo lapisan busa kandel, kantong lawon tahan beueus, kotak aluminium penerbangan pikeun mastikeun kasalametan transportasi mesin.

Q4: Kumaha kuring diajar ngagunakeun sareng rutin ngajaga mesin?
A4: Kami nyayogikeun pidéo latihan online sareng tim dukungan téknis anu propésional pikeun ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah anu anjeun pendakan pikeun anjeun 24 jam.

立式减肥详情页_10
立式减肥详情页_12
908m_11

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami