Pabrik borongan cryo pelangsing mesin

Pondok Pedaran:

Cara anu énggal, henteu invasif pikeun ngirangan daérah gajih terintegrasi dina awak kalayan lembut sareng épéktip anu nyababkeun réduksi gajih anu maju anu diperhatoskeun. Salaku trigliserida dina lemak bakal dirobah janten padet dina suhu low anu tangtu, éta ngagunakeun téknologi pendinginan pikeun sacara selektif sasaran tonjolan gajih sareng ngaleungitkeun sél gajih ngalangkungan prosés bertahap anu henteu ngarugikeun jaringan di sakurilingna, ngirangan gajih anu teu dihoyongkeun. permukaan sapotong ngatur suhu kulit sareng ngalindungan struktur dermal anu hadé, sadar épék awak-reshape gancang nalika ngencarkeun kulit!


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

1.Cavitation: langsung kana lapisan lemak, gancang ngageter selulit jero, ngahasilkeun rongga vakum anu henteu kaetung, kuat neunggeul sél lemak, ngantepkeun ngahasilkeun cracking batin, sareng ngaleyurkeun janten asam lemak gratis.
2.Multi-polar RF: ngagunakeun téknologi proprietary pikeun nyiptakeun matrix énergi anu épisién pisan sareng ketat. Matriks énergi padet ieu nembus sababaraha lapisan dermis, dipanaskeun ti jero dugi ka luar. Penetrasi kulit lengkep mastikeun efficacy klinis ningkat éksponénsial sareng ngahasilkeun hasil katingali.
Lipo laser: ngamangpaatkeun téknologi laser tiis pang anyarna pikeun ngirangan gurat sareng titik gajih dina ampir sadaya daérah awak tanpa operasi, downtime atanapi beureuman. Perlakuan cangkéng 40 menit cekéng tiasa ngirangan hiji individu ½ dugi ka an inci samentawis protokol bari dalapan pangobatan biasana ngahasilkeun sababaraha inci leungitna.

立式减肥详情页_01
立式减肥详情页_03
立式减肥详情页_04
立式减肥详情页_05

Kaunggulan

Cryolipolysis khususna dituduhkeun pikeun ngirangan gajih lokal: Calon idéal nyaéta jalma anu hoyong ngirangan setoran gajih anu dilokalisasi, sapertos dina beuteung, sisina, tonggong, pingping, pingping, panangan luhur sareng sajabana. Ieu condong janten daérah khusus nekad pikeun diet sareng olahraga. Sanaos kaseueuran jalma tiasa diubaran, éta sanés mangrupikeun solusi leungitna beurat sacara umum. Kami nyarankeun yén calon idéal aya dina atanapi caket rentang awak anu idéal (BMI) jalma dina grup ieu bakal ningali hasil anu pangsaéna. Tapi, éta ogé tiasa janten motivasi tambahan anu hadé pikeun anu ngamimitian parobihan.

INFORMASI INSTRUMEN

Merek GGLT Dipeunteun tegangan AC 110 ~ 220V
Beurat bersih 48KG Daya anu dinilai 800W
Beurat kotor 56KG Ukuran Produk / W * D * H 62 * 46 * 170cm
Frékuénsi 50 ~ 60Hz Ukuran Produk / L * H * W 106 * 73 * 65cm

PARAMETER TEKNIKAL

Kadali cecekelancara Keuna Cryo ageungukuran gagang : 1 # 195 * 85mm2 # 210 * 90mm
Screensize 10.4 3 # 215 * 100mm4 # 230 * 105mm
Pakem layar 4.5 Cryo leutikukuran gagang : 1 # 140 * 70mm2 # 155 * 80mm
Pakemmatéri Sillicon 3 # 165 * 90mm
Pakemsuhu -10 ℃ / 45 ℃ Gado gandaukuran gagang 80 * 40mm
Tekanankaluaran 0,08MPa Kaparigelan Cavitation 40KHz
Élmu kulkas Siklus cai Kakuatan laser 100mw / pc
Raray RF 3MHz Laserpanjang gelombang 650nm
Frékuénsi RF 5MHz Jumlah lampu laser 72PCS
立式减肥详情页_07
立式减肥详情页_08

FAQ

Q1: Kumaha upami waktos pangiriman sareng modeu transportasi?
A1: Saatos nampi mayar barang tiasa dikirimkeun dina dinten 3-5working. Opsional pikeun express DHL, FedEx, TNT, UPS, atanapi pengiriman forwarder ngalangkungan udara atanapi laut ka sadayana dunya.

Q2: Naha nasabah tiasa masang sareng ngoperasikeun mesinna dina waktos anu munggaran?
A2: Kami nyayogikeun pamasangan sareng operasi video sareng manual pangguna pikeun rujukan anjeun. Kami ogé tiasa nyayogikeun latihan online salami 24 jam.

Q3: Saatos jasa penjualan atanapi téknologi ngadukung?
A3: Kami gaduh tim pendukung téknologi profesional pikeun jasa tepat waktos anjeun ku ngahubungi telepon atanapi obrolan online.

Q4: Dupi urang nyetak Logo kuring dina produk?
A4: Leres, urang tiasa. OEM sareng ODM wilujeng sumping di dieu.

立式减肥详情页_10
立式减肥详情页_12
908m_11

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami