980nm dioda panyabutan vaskular laser

  • Mesin panyabutan jamur kuku vaskur 980nm diode laser ngagaduhan karakter khusus pikeun nyerep ku cara anu sami ku cai sareng hemoglobin. Kusabab jaringan ngandung perséntase cai anu penting, laser anu penting bakal diserep ku cai pikeun ngabersihan jaringan kalayan leres. Serepan cahaya tina panjang gelombang anu sami ku hemoglobin ogé penting pikeun koagulasi sareng homeostasis anu suksés.