Wilujeng sumping di GGLT

Mesin hidropahial

  • Dermabrasion cai mangrupikeun téknologi BARU anu pikaresepeun anu ngagabungkeun hasiatna Micro dermabrasion, sistem vakum sareng sistem hidrosis Fuse anu énggal. Éta langkung hipu tibatan dermabrasion mikro kristal atanapi dermabrasion inten sabab ngan ukur cai anu dianggo, sareng kami nganggo mesin kualitas propésional. Dermabrasion cai (atanapi hidra mikro dermabrasion) nerapkeun mesék mékanik sareng kimia sakaligus. Mesin hidra dermabrasion kalebet jet cai, kompresor udara, klep kontrol aliran dua arah, wadah anu dimurnikeun sareng bak cai limbah. Tip tip hidra dermabrasion unik ngalir kaluar ipis sareng alitna cai sareng kulit Polandia kalayan gancang kalayan nyeuseup vakum, cairan anu ngabantosan kulit Uap dina waktos anu sakedik. Kauntungan utama mesin hidrermasi hidroksida sapertos kitu tibatan langkung lemah lembut ku ngan ukur nganggo cai, sareng ngamungkinkeun dirobihkeun pangobatan kalayan ngagunakeun produk perawatan kulit pikeun fungsi anu béda sapertos minyak atsiri, produk pemutih, asam laktat, asam salisilat sareng seueur deui, pikeun ngahontal sagala rupa tujuan dina pamundut konsumén.