Wilujeng sumping di GGLT

Distributor Hoyong Laser Fraksi CO2 sareng Amérika CO2 RF Tube

Pondok Pedaran:

Laser pecahan CO2 sareng Amérika CO2 tabung RF mangrupikeun modalitas perlakuan laser énggal anu nyiptakeun seueur zona tatu termal mikroskopis anu dikawasa lébar, jero, sareng kapadetan anu dikurilingan ku waduk jaringan epidermis sareng dermal anu terhindar, ngamungkinkeun perbaikan gancang laser-ngainduksi tatu termal. Modalitas unik ieu, upami diterapkeun sareng sistem pangiriman laser-leres, ngamungkinkeun pangobatan énergi tinggi bari ngaminimalkeun résiko.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana

-10,4 Inci layar toél

-9 Ragam basa

-Gampang beroperasi

-South Korea ngimpor artikulasi panangan 7-gabungan sareng rotasi 360 °, unggal sudut pangobatan tiasa disaluyukeun

-Amerika ACCESS pipah RF méntal

· Ultra-kompak

· Kualitas balok anu luar biasa

· Tabung Méntal, Henteu Terpolarisasi, 0% saatos- masalah jual

· 30,000 jam, umur 8-12 taun

1 (1)
1 (6)
1 (7)
1 (8)

Fungsi

1. Stretch mark parut lemes sapertos tapak tatu bedah, bumf scars, jarawat jarawat sareng sajabana
2. Kulit ngabaru na resurfacing, sun ngaruksak recovery
3. ngaleupaskeun kerut sareng cangkéng kulit
4. Ngaleungitkeun pigméntasi sapertos chloasmas anu teu tiasa dicandak, bintik umur, cacad spékle sareng sajabana
Perlakuan 5. Jarawat
6. Perawatan heunceut, heureuy heureuy, pemutihan heunceut, panyawat tulang tonggong
7. sunatan lalaki

Parameter

Barang  Laser Jarawat Jarawat Jarawat Fractional
Panjang gelombang 10600nm
Kakuatan émisi laser 60w
Frékuénsi radio anu ditumpukkeuny 0,530W
Layar Layar LCD toél warna 10.4 "
Ukuran pola scan 0.1x0.1mm - 20x20mm
Ukuran spot 0,05mm
Jarak titik 0,1 -2,6mm tiasa disaluyukeun
Hirupna pemancar laser 8-12 taun
Sistem tiis Hawa
Tujuan panjang gelombang cahaya Laser semikonduktor beureum 650nm
Bahasa program: Inggris, Spanyol, Rusia ... salapan bahasa
Voltaseu 110v / 220v, 60 ~ 50hz
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)

FAQ

Q1: Naon waktos pangiriman?
A1: 3-7 damel ngalawan pembayaran 100% sateuacanna.

Q2: Naon pakét?
A2: Kuat sareng éndah alloy aluminium case / case karton / case kai.

Q3: Naha anjeun ngagaduhan dukungan téknologi tepat waktu?
A3: urang gaduh tim pendukung téknologi profesional pikeun jasa tepat waktuna anjeun. Kami nyiapkeun dokumén téknis pikeun anjeun, ogé anjeun tiasa ngahubungi kami nganggo telepon, kaméra wéb, obrolan online (Whatsapp, Viber, skype, Wechat…).

Q4: Naon metode pamayaran?
A4: T / T, UNION BARAT, GRAM DUIT, KARTU KREDIT, PAYPAL… Naon waé patarosan, pls kersa ngahubungi kami iraha anjeun butuh, urang bakal ngajawab sacara rinci gancang-gancang!

1 (9)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami