Wilujeng sumping di GGLT

Mesin leungitna beurat vakum Cavitation rf

Pondok Pedaran:

Mesin leungitna vakum beurat vakum Cavitation propésional kami sareng téknologi RF Vacuum Roller Infrabeureum ngagabungkeun lampu infra merah, énergi frékuénsi radio bi-polar sareng vakum, anu nyababkeun pemanasan jero sél gajih, jaringan konéktif sakurilingna sareng serat kolagén dermal anu janten dasarna. Jinis pemanasan anu efisien sareng vakum ieu ngarangsang tumuhna kolagén sareng elastin anu énggal sareng langkung hadé anu ngahasilkeun réduksi lokal dina laxity kulit, volume awak, sareng pamutahiran sacara menyeluruh dina struktur kulit sareng tékstur.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Velashape mangrupikeun pangobatan non-invasif énggal anu ngagunakeun kombinasi téknologi pikeun kontur awak anjeun sareng ngirangan panampilan cellulite. Téknologi vakum ngamanipulasi kulit anjeun nalika cahaya infra merah sareng énergi frékuénsi radio bi-polar sacara lembut ngahancurkeun sél gajih sareng jaringan sakurilingna.
Utamana dianggo pikeun pangubaran: Panyabutan Cellulite, Pelangsingan Awak, Pangetatan Kulit, Ngangkat Wajah, Ngaleungitkeun Wrinkle, Pangurangan Lingkaran Awak, Permukaan Kulit Lemes, Pijat Awak sareng Perawatan Daérah Kelopak.

LPG详情页9_01
LPG详情页9_03
LPG详情页9_05
LPG详情页9_06

Kaunggulan

4 gagang mesin Velashape --- Vakum + Infrabeureum Laser + Bipolar RF + Rollers
1. Laser infrared ngirangan impedansi kulit ku manaskeun kulit sareng énergi RF nembus jero kana jaringan konéktip kanggo ningkatkeun difusi intrasélular oksigén ku kulit pemanasan.
2.Vacuum plus dirancang khusus gilinding ngamanipulasi ngarah penetrasi RF janten malah 5-15mm. Nip sareng manteng jaringan konéktif fibrillar pisan ningkatkeun pangaruh kontur awak.
3. Téknologi anu vakum ngalipet kulit ngajantenkeun énergi RF nembus kulit anu ditilep khusus, ningkatkeun pangaruh sareng kaamanan, bahkan pikeun pangobatan daérah soca luhur.

SPESIFIKASI
TAMPILAN Munculkeun layar: 10.4 "TFTchromaticescreen
  Layar tampilan dina handpiece 3.2 "sareng 3.5"
Kakuatan Frékuénsi Radio 100watt
TEKANAN NEGATIF Nilai mutlak 90kPa-25kPa (68.4cmHg-19cmHg)
  Relatvevalue : 10kPa-75kPa (7.6cmHg-57cmHg)
REV OF ROLLER 0-36rpm
MODE KERJA Pikeun ROLLER 4 jinis (Kaluar !, Kaluar Kiri, Katuhu)
SAT ETY ngecék Realtime dina garis
Densitas énergi RF Maksimum: 50J / cm3
KACA LASER 940nm
Kakuatan INFRARED 5-20w
WILAYAH PENGOBATAN 4mmx7mm 、 6mmx13mm 、 8mmx25mm 、
  30mmx44mm 、 40mmx66mm 、 90mmx120mm
DIKASANGKEUNKEUN INPUT 850VA
MODÉN POWERSUPPLY AC230 / 110V +/- 10% 50Hz +/- 1Hz
  AC110V +/- 10% 60Hz +/- 1Hz
BEURAT BERSIH 79kg
DIMENSI JASMANI 59CM * 60CM * 135CM
LPG详情页9_07
LPG详情页9_08
LPG详情页9_09

FAQ

Q1: Naon hasilna anu tiasa kuring ngarepkeun?
A1: Dina uji klinis, kakuatan kontur awak tina VelaShape nyababkeun pangirangan hiji ukuran baju sadayana saatos diubaran.

Q2: Sakumaha gancang kuring bakal aya bewara parobihan saatos dirawat?
A2: Anjeun bakal ngamimitian perhatoskeun pamutahiran sacara bertahap daérah anu diubaran langsung nalika permukaan kulit anjeun mulai karaos langkung lemes sareng langkung pageuh. Kana waktosna anjeun ogé bakal perhatoskeun kuriling anu langkung alit di sapanjang daérah anu dirawat ogé pangurangan penampilan cellulite, sareng hasil anu pangsaéna bakal katingali sakitar 10 minggu.

Q3: Sabaraha pangobatan anu kuring kedah lakukeun?
A3: Ilaharna peryogi 3-4 perawatan pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna. Sering dimungkinkeun pikeun ngaganti hiji sési pangobatan anu langkung panjang dugi ka tilu sési anu langkung pondok.

LPG详情页9_11
LPG详情页9_13
小气泡详情页_012

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami