Alma Lasers Soprano És platinum triple 3 panjang gelombang 755 1064 808nm

Pondok Pedaran:

Ngaleungitkeun rambut laser dioda hadir nganggo tumpukan laser panjang gelombang 808nm atanapi 755 + 808 + 1064 triple laser panjang gelombang tumpukan sareng téknologi semikonduktor. Aranjeunna dirakit babarengan pikeun ngahasilkeun cahaya pikeun panyabutan rambut permanén / réduksi rambut / depilasi / epilasi!


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi

1. Ngaleungitkeun Rambut permanén & henteu aya rasa nyeri dina sadaya awak jinis kulit I-VI.
2. Ngaleungitkeun rambut biwir, ngaleupaskeun rambut janggot, ngaleungitkeun rambut dada, ngaleupaskeun rambut kelek, ngaleupaskeun rambut deui & ngaluarkeun rambut di luar garis bikini jst.
3. Naon waé panyabutan warna rambut.
4. Sagala panyabutan rambut warna kulit.

1s (1)

Kauntungannana

1. Nyabutan rambut internasional énergi standar baku emas, ngubaran sadaya rambut warna sacara épéktip
2.USA laser bar, umur panjang, 20 juta nembak
3. Énergi dina kristal langkung saimbang, janten éta moal ngaduruk kulit sareng henteu nyeri.

1s (2)

Parameter

Barang Platinum És Laser Lasers
Panjang gelombang 755nm 808nm 1064nm
Kakuatan kaluaran  600w /800w / 1000w / 1200w
Énergi 1-220J / cm2 (tiasa diatur), jumlah anu saluyu
tiasa dugi ka 150J / cm2
nembak cecekelan laser 10-40juta
Lebar pulsa laser 10-800ms (tiasa diatur)
LCD Interface Operasi 12.1”Layar Sentuh LCD Leres Warna
GW 72kg
Ukuran mesin 50 * 45 * 94cm
Frékuénsi 1-10hz
1s (3)
1s (4)
1s (5)
1s (6)
1s (7)

FAQ

Q1. Naon daérah anu tiasa diubaran?
A1: Rambut tina rupi (kecuali sakitar panon) tonggong, dada, panangan, katangan, garis bikini sareng suku tiasa dipiceun dumasar laser dioda.

Q2. Naha kuring calon anu saé pikeun pangubaran ieu?
A2: Ngaleungitkeun rambut laser dioda sayogi pikeun sadaya jinis kulit, kalebet kulit anu hampang sareng anu poek pisan, sareng kaseueuran warna rambut. Janten anjeun bakal janten calon anu saé pikeun pangubaran ieu.
 
Q3. Naha éta aman nalika sareng saatos pangobatan?
A3: Tangtosna. Handpiece Chill Canggih mastikeun kasalametan sareng kanyamanan kalayan waktos anu singget sareng anjeun tiasa neraskeun kagiatan sadidinten saatos saatos dirawat.
 
Q4. Sabaraha pangobatan?
A4: Jumlah pangobatan tiasa bénten ti jalma ka jalma tapi biasana 4-6 pangobatan bakal masihan anjeun pangirangan dugi ka 80-90% teras pangropéa pangropéa 2 ~ 3 kali dina sataun. Upami aya henteu saimbangna hormonal anjeun panginten diperyogikeun pikeun perawatan anu langkung seueur.

1s (8)
1s (9)
ef0c106bb2021b8b4570bf870c3e63d

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami