Nangtung 125W 755nm 808nm 1064nm mesin laser dioda

Pondok Pedaran:

Anggo 755nm 808nm 1064nm mesin panyabutan rambut dioda permanén, jero penetrasi anu efektif panjang gelombang tiasa ngahontal jaringan target (papillary), nyandak tindakan panyalindungan kulit anu pas pikeun mastikeun yén jaringan target cekap rusak sareng kulit ampir henteu kapangaruhan, sahingga mastikeun kaséhatan kulit Perawatan anu aman. Dasar-dasar nyegah buuk tina tumbuh deui, sahingga sacara permanén ngaluarkeun rambut.


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi

1. Ngaleungitkeun rambut permanén pikeun warna rambut sagala jinis: garis rambut payun, rambut biwir, janggot, rambut kelek, rambut dada, rambut punggung, rambut panangan, rambut leg, sareng rambut bikini.
2. Ngaleungitkeun rambut dina warna kulit sagala jinis: super bodas (skor 0 ~ 7); bodas (skor 8 ~ 16); normal (skor 17 ~ 25), coklat (skor 25 ~ 30), hideung (skor 30+), jst.
3. Cabut jinis rambut anu béda: rambut halus, rambut sedeng, rambut kasar.
4. Ngaleungitkeun rambut / Ngirangan rambut / Ngubur / ngarawat Epilasi.

jinse (1)

Kauntungannana

- Langkung Épéktip:
Ngagabungkeun 3 panjang gelombang laser anu paling épéktip (808nm + 755nm + 1064nm), anu ngajantenkeun aranjeunna tiasa diatur pikeun sadaya jinis kulit sareng sadaya warna rambut.
-Smarter sareng operasi anu langkung aman:
Kecantikan anu teu gaduh pangalaman tiasa ngalakukeun pangobatan kalayan gampang ku modeu pinter ekslusif. Dina waktos anu sasarengan, kami bakal nyayogikeun anjeun latihan operasi propésional.
-Langkung raoseun ngaleupaskeun rambut
Sistem pendinginan canggih sareng tip sapphire tiis ngaminimalkeun résiko épidermal bari ngajaga panas dina dermis dimana folikel rambut dirawat. Pastikeun yén pangobatan langkung aman sareng nyaman.

jinse (2)

Parameter

Barang

755nm 808nm 1064nm dioda laser

Panjang gelombang

808 + 1064 + 755nm

Dua titik ukuran tiasa dirobih

13 * 13mm2 jeung 13 * 30mm2

Bar laser

Jérman Jenoptik, 12 laser bar kakuatan 1200w

safir

Itungan makéna

20.000.000

 Énergi pulsa

1-120j

Frékuénsi pulsa

1-10hz

 Kakuatan

3500w

Paparan

10.4 layar LCD warna duaan

 Asik sistem

cai + hawa + semikonduktor

Kapasitas bak cai

6L

Beurat

65kg

Ukuran bungkusan

55 (D) * 56 (W) * 127cm (H)

jinse (3)
jinse (4)
jinse (5)

FAQ

Q1. Sakumaha sering anjeun tiasa laser raray anjeun?
A1: Kaseueuran penderita tiasa gaduh panyabutan rambut laser sakali unggal 4 dugi 6 minggu. Ahli dermatologis anjeun bakal ngawartosan anjeun nalika aman pikeun pengobatan anu sanés. Kaseueuran pasien ningali sababaraha pertumbuhan rambut. Ahli dermatologis anjeun tiasa nyaritakeun iraha anjeun tiasa aman nganggo pangobatan laser pikeun ngajaga hasilna.

Q2. Sabaraha lami hasil panyabutan rambut laser?
A2: Dina raray, panyabutan rambut laser henteu biasana permanén tapi tiasa awét. Sababaraha urang ngalaporkeun ningali teu aya rambut deui saatos 10 taun atanapi langkung. Batur ngalaman pertumbuhan deui gancang sareng ngandelkeun perawatan touchup taunan pikeun ngajaga rambut anu teu dihoyongkeun

jinse (6)
jinse (7)
jinse (8)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami